Käyttökokemus Ostelife Premium Plus

Tatianan kokemus Jelgavasta (Latvia)

Kokemus Jelgavan Tatianan Ostelife Premium Plus n käytöstä

Nimeni on Tatiana, olen 63-vuotias. Haluaisin tarkastella Ostelife Premium Plus-voiteen käyttöä selkäkipuun ja niveliin. Asun Latviassa, Jelgavan kaupungissa. Olen kärsinyt yli 5 vuoden ajan diabetes mellituksesta, josta on itse asiassa tullut kaikkien terveysongelmien syy. 2-3 vuoden ajan ilmeni nivelongelmia - kipu selässä (ensin rasituksella ja sitten levossa) ja polvinivelet ilmestyivät. Siksi aloin lääkärin neuvoa tehdä voimistelua ja etsin samalla lääkettä tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon. Tutkin tarpeeksi tietoa ja päädyin Ostelife Premium Plus-voiteeseen, tk. hirvieläinten sarvien ja kasviuutteiden vaikutus on elimistölle erittäin hyödyllinen.

Kuinka käyttää työkalua

Kuva putkesta, jossa on kermaa, kokemus Ostelife Premium Plus n käytöstä

Ennen levittämistä luin ohjeet yksityiskohtaisesti ja levitin voidetta ohjeiden mukaisesti kolme kertaa päivässä ongelma-alueille. Minun tapauksessani se oli polvet (levitin itse) ja selkä (mieheni auttoi). Hieroi voidetta kevyillä hierontaliikkeillä 3-4 minuutin ajan. Sen jälkeen en tuntenut mitään tahmeutta iholla.

Ensimmäinen viikko

Ensimmäisellä käyttöviikolla huomasin vain pieniä muutoksia. Aluksi näytti siltä, että lääkkeen tehokkuus oli niukka, mutta tässä olin väärässä. Neljän päivän käytön jälkeen alaselän kipu väheni merkittävästi, mikä vaivasi usein jopa levossa. Pystyin kävelemään kauemmin pojanpoikani kanssa, koskapolvikivut ovat vähentyneet.

Toinen viikko

Toisella käyttöviikolla voiteen levittämisen tulos tuli selvemmäksi. Lääke osoittautui erittäin tehokkaaksi - kipeä kipu väheni ja liikkuvuus nivelissä lisääntyi.

Vaikutus kuukauden käytöstä

Kuukausi sen jälkeen kun aloitin Ostelife Premium Plus-voiteen käytön ja harjoittelun, lääkkeen vaikutus oli todella maaginen. Aloin nukkua paljon rauhallisemmin, aloin tehdä kevyttä voimistelua (mielestäni tämä vaikutti myös hoidon tehokkuuteen), työskennellä puutarhassa ja tuntui vain onnellisemmalta. Toisen tutkimuksen jälkeen lääkäri sanoi, että olin todella parantanut terveyttäni lyhyessä ajassa. Siksi suosittelen tätä lääkettä kaikille, joilla on samanlaisia ongelmia.