Käyttöohjeet Ostelife Premium Plus

Kuinka käyttää Ostelife Premium Plus-kermaa

Käyttöohjeet Ostelife Premium Plus kuvaavat voiteen käytön tärkeät ominaisuudet ja säännöt. Koska tuote koostuu luonnollisista ainesosista, se ei aiheuta sivuvaikutuksia, terveysongelmia ja sitä voidaan käyttää eri ikäisille potilaille. Jos et tiedä kuinka voidetta käyttää, noudata näitä tärkeitä suosituksia:

Kuinka levittää Ostelife Premium Plus-voidetta niveltulehdukseen
  1. Levitä ohut kerma kermaa vaurioituneelle alueelle.
  2. Hiero sitä sisään, kunnes se on täysin imeytynyt (3-4 minuuttia). Jos kaikki tehdään ohjeissa ilmoitetulla tavalla, syntyy lämpö tunne, iho kuumenee, lihaskudos rentoutuu ja tuskallisten tunteiden voimakkuus vähenee.

Kermaa kannattaa levittää noin 2-3 kertaa päivässä. Viimeinen kerta levitetään illalla ennen nukkumaanmenoa. Voide on levitettävä päivittäin. Tämä johtuu siitä, että sillä on kumulatiivinen vaikutus. Tilan paraneminen havaitaan jopa vakavissa patologisissa prosesseissa nivelissä 14 päivää käytön aloittamisen jälkeen.

Käyttöaiheet Ostelife Premium Plus: n käytöstä:

  • Selkä- ja nivelkivun hoito.
  • Kudoksen tuhoutumisen vähentäminen niveltulehduksessa.
  • Tulehduksen voimakkuuden vähentäminen niveltulehduksessa.

Ainoa vasta-aihe voiteen käytölle on yliherkkyys komponenteille, jotka muodostavat sen koostumuksen. Lisäksi Suomessa lääkettä voidaan käyttää tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ehkäisyyn, näissä tapauksissa sitä tulisi käyttää kerran vuodessa.